İnformess Administrator
Kayıt tarihi : 24/11/09 Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 86 Nerden : İstanbul İlgi Alanları : İnsan'lık... (: Durumunuz : Fakir (: Yorum Puanı : 1175 Rep : 3
| Konu: Cavcav iftira atıyor Paz Nis. 04, 2010 9:54 am | |
| Bu sözler Gençlerbirliği'nin eski kalecisi Zsolt Petry'ye ait... İlhan Cavcav'ın kendisine şike yaptığına dair iftira attığını söyleyen Macar eldiven, “Cavcav kendisini aklamak [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beni kurban seçti” ifadesini kullandı.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Gençlerbirliği’nin ve Macar Milli Takımı’nın eski kalecisi Zsolt Petry, “1996 yılındaki Türkiye-Macaristan milli maçında şike yaptığına” ilişkin hakkında iddialarda bulunan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ı mahkemeye vermeye hazırlanıyor. Almanya 1.Ligi (Bundesliga) takımlarından 1899 Hoffenheim’de kaleci antrenörlüğü yapan Petry, “1995 yılında kalesini koruduğum Gençlerbirliği aylık ödememi yapmadığı için UEFA’ya gittim ve haklı bulundum. Türkiye’nin Maceristan’ı 2-0 yendiği maçta kalede ben vardım, ancak İlhan Cavcav kaseti yeniden izlesin. Hakan Şükür’ün attığı iki gole hiçbir kalecinin müdahalesi zaten olamaz. Cavcav kendisini haklı çıkarmak için beni kurban seçti” dedi.
‘Beni tehdit ettiler’ UEFA tarafından haklı bulunduktan sonra serbest kaldığı ancak telefonla tehdit edildiğini söyleyen Petry, “Gençlerbirliği’ne dönmemem halinde ailemi bir daha göremeyeceğim söylendi. Bana iftira attığı için onu mahkemeye vereceğim” ifadesini kullandı. Macaristan Milli Takım eski teknik direktörü Kalman Meszöly de İlhan Cavcav’ın hatalı açıklamar yaptığını belirtti.
| |
|