İnformess Administrator
Kayıt tarihi : 24/11/09 Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 86 Nerden : İstanbul İlgi Alanları : İnsan'lık... (: Durumunuz : Fakir (: Yorum Puanı : 1175 Rep : 3
| Konu: Bobo: Tam anlamıyla kâbustu Paz Nis. 04, 2010 9:32 am | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'ın Brezilyalı golcüsü, Ankaragücü maçında direkte patlayan şutunu FANATİK'e anlattı: Şutun kaleye ulaşması sanki saatler sürdü. Direkten dönmesi tamamen kabustu.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Beşiktaş büyük sıkıntı yaşadığı Ankaragücü karşılaşmasının 80. dakikasında Bobo’yla çok ciddi bir pozisyon yakalamış ve Sambacı’nın şutu direkten dönmüştü. Bobo işte bu pozisyonu FANATİK’e anlattı, saha içerisinde neler yaşadığını dile getirdi. “Sürekli gol attığım, müsait bir pozisyon yakalamıştım. Tam istediğim gibi vuramadım, ama yine de iyi bir şut çıkardım. İşte topa vurduğum an yaşadıklarım çok başkaydı. Topun kaleye gitmesi sanki saatler sürdü. Ölüp, ölüp dirildim. Direkten dönünce büyük hayal kırıklığı yaşadım. Aklımdan çıkaramıyorum. Eğer kazansaydık, büyük avantaj sağlayacaktık, Ancak olmadık” ifadesini kullandı.
‘Kazanmak zorundayız’ Bu sezon ligde 11 gole imzasını atan Bobo, belalısı olduğu Trabzonspor için de şu ifadeyi kullandı: Kazanmak istemek farklı birşey. Ancak biz kazanmak zorundayız. Taraftarlarımız bizi Eskişehir maçında olduğu gibi desteklerse, kazanan biz oluruz...
| |
|